Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Qui som?

Som els socialistes d’Ondara, un grup de gent de diferents edats i interessos com l’economia, la cultura, l’esport, l’educació, les festes, etc. Compartim inquietuds i ens uneixen les ganes de treballar per una Ondara millor.

Hem aconseguit, gràcies a tots els ciutadans, moltes infraestructures. Però falta gestionar-les bé i posar-les a la disposició de les persones. Cal gestionar bé els recursos econòmics per garantir el futur dels nostres fills, i hipotecar el poble no és el camí encertat.

Volem un poble on els protagonistes siguem les persones i on tots puguem participar activament en la vida política del poble; per això creguem que la PARTICIPACIÓ CIUTADANA ha de ser la idea clau a l’hora de governar. Amb el contacte directe amb la gent i escoltant les persones, governar bé és més fàcil.

Seguint aquesta idea clau de participació farem el nostre (i el teu) programa electoral; per això aquesta web ha de ser la ferramenta per a posar-nos en contacte, ací pots conèixer les nostres propostes i idees i aportar les teues.

Participa!

-Socialistes d’Ondara-