Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Els Socialistes donen veu als joves d’Ondara

Miquel i SergiMiquel Fayos, nét de l’anterior alcalde socialista Antonio Ramis, ocuparà el número 10 de la candidatura mentre que Sergi Vidal s’integra al moviment de les Joventuts Socialistes d’Ondara

“Dos joves amb inquietuds i voluntat de treball que representen a la perfecció els valors d’esforç i lluita de les noves generacions”. Amb aquestes paraules el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha presentat hui en roda de premsa dues incorporacions més al projecte del PSPSV-PSOE: Miquel Fayos, que ocuparà el número 10 de la candidatura, i Sergi Vidal Escrivà, que tot i que no anirà a la llista, s’integra enguany dins les Joventuts Socialistes del municipi.

Llegeix més...

Poder femení per al canvi: Rakel Mengual i MªCarmen Velázquez, noves incorporacions al PSPV-PSOE

Rakel i Mari CarmenDues dones de perfil independent i situades a l’esquerra de l’esquerra, Rakel Mengual i Mª Carmen Velázquez, ocuparan els números 3 i 5 de la candidatura socialista.

“Dues dones de perfil independent, situades a l’esquerra de l’esquerra, i conscienciades de la cultura del treball, l’esforç i la igualtat”. Amb aquestes paraules el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha presentat hui en roda de premsa dues de les noves incorporacions a la candidatura del PSPV-PSOE: Rakel Mengual Bisquert, que ocuparà el número 3 de la llista, i Mª Carmen Velázquez Rosado, que anirà en cinquena posició.

Llegeix més...

Els Socialistes d’Ondara aposten per la transparència com a principi bàsic de l’administració pública

SergiCastillo2La Casa de Cultura d’Ondara acollí la presentació de Tierra de saqueo, de Sergi Castillo

En la presentació de José Ramiro com a candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara, aquest resumí que la transparència anava a ser un dels pilars bàsics del programa de govern socialista, junt a la participació i col·laboració ciutadanes. “Una transparència en la gestió pública que protegisca la ciutadania i el seu dret a la informació”, explicà Ramiro.

Llegeix més...

El PSPV-PSOE d’Ondara eliminarà el garito de l’Ajuntament dins les Festes de Sant Jaume

GaritoAjuntamentRamiro: “No és només una aposta simbòlica, sinó també una mesura d’estalvi”

“En unes festes populars que únicament pertanyen al poble, als veïns i veïnes d’Ondara, no té cabuda un espai institucional d’aquestes dubtoses característiques, per la qual cosa quan els socialistes governem Ondara eliminarem el garito de l’Ajuntament”. Amb aquestes concises paraules, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha comunicat una de les intencions del seu programa de govern, el qual aposta per fer més participatives les festes del municipi.

Llegeix més...

José Ramiro aposta per fer de l’Ajuntament d’Ondara un model de govern obert i participatiu.

Presentació José RamiroUna Casa de Cultura d’Ondara a gom a gom acollí el passat divendres el primer encontre del candidat socialista amb els veïns i veïnes del municipi

“Una persona sempre disponible, que sap el que significa pertànyer a Ondara”. Amb aquestes paraules per part de Sergi Mallol, un dels millors amics del candidat socialista a l’alcaldia, s’obrí el passat divendres la presentació de José Ramiro. Un perfil humà que complementà tot seguit des del punt de vista polític Josep Carles Femenia, candidat socialista als últims comicis, a l’hora de descriure “el gran potencial” que el grup PSPV-PSOE “ataüllà des d’un principi en l’activisme incansable de José Ramiro”.

Llegeix més...

El proper divendres 20 de març tindrà lloc la presentació de José Ramiro com a candidat socialista a l'alcaldia

JoseěRamiroLa Casa de Cultura d’Ondara serà l’escenari, a les 20.00 hores, d’aquest primer encontre del nou líder progressista amb els veïns i veïnes del municipi.

“Un acte de presentació que espere que siga també una celebració on tots exposem amb il·lusió els projectes de futur, de canvi i de progrés que Ondara desitja encetar ja”. Amb aquestes paraules, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha volgut convidar els veïns i veïnes del municipi al seu acte de presentació que tindrà lloc el proper divendres dia 20 de març a la Casa de Cultura d’Ondara a les 20.00 hores. Un primer encontre del nou líder progressista amb els ondarencs i al mateix temps una primera aproximació a l’innovador programa de govern del PSPV-PSOE d’Ondara.

Llegeix més...

Èxit de la xarrada empresarial convocada pel PSPV-PSOE

Xarrada1Una nombrosa assistència omplí ahir de vesprada la seu dels socialistes d’Ondara amb motiu d’aquesta sessió informativa per a autònoms i petits i mitjans empresaris

Ahir dijous, la renovada seu socialista situada al carrer Virtuts acollí una xarrada per a autònoms i petits empresaris que pren el relleu d’altres activitats coordinades pel PSPV-PSOE destinades a recolzar els actius del poble. La jornada, amb el títol Sessió informativa de la normativa 2015 i incentius dirigits a autònoms i petites empreses estigué a càrrec d’Isaías Pérez Corral i Juan Mateo Puigcerver Aranda, tots dos consultors laborals i fiscals.

Llegeix més...

Els Socialistes d’Ondara organitzen una jornada informativa per a autònoms i petita empresa

Cartell Xerrada AutonomsJosé Ramiro: “És en els temps complicats quan els emprenedors necessiten més recolzament, però sobretot més il·lusió”

El proper dijous 12 de març a les 20.00 hores la seu socialista situada al carrer Virtuts (davant de l’Ajuntament d’Ondara) acollirà una xarrada per a autònoms que pren el relleu d’altres activitats coordinades pel PSPV-PSOE destinades a recolzar els actius del poble. La jornada, que duu per títol Sessió informativa de la normativa 2015 i incentius dirigits a autònoms i petites empreses estarà a càrrec d’Isaías Pérez Corral, Consultor laboral i tècnic en Recursos Humans.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 7