Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Els Socialistes donen veu als joves d’Ondara

Miquel i SergiMiquel Fayos, nét de l’anterior alcalde socialista Antonio Ramis, ocuparà el número 10 de la candidatura mentre que Sergi Vidal s’integra al moviment de les Joventuts Socialistes d’Ondara

“Dos joves amb inquietuds i voluntat de treball que representen a la perfecció els valors d’esforç i lluita de les noves generacions”. Amb aquestes paraules el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha presentat hui en roda de premsa dues incorporacions més al projecte del PSPSV-PSOE: Miquel Fayos, que ocuparà el número 10 de la candidatura, i Sergi Vidal Escrivà, que tot i que no anirà a la llista, s’integra enguany dins les Joventuts Socialistes del municipi.

En primer lloc, Miquel Fayos Ramis, de 20 anys, és un jove compromés amb l’ideari progressista, principalment per l’emotiu fet que el seu avi, Antonio Ramis, va ser l’anterior i últim alcalde socialista d’Ondara (1983-1987). Treballant actualment en l’àmbit de l’hostaleria, Fayos Ramis assegura que la militància li corre per les venes: “He crescut amb l’estima i respecte per aquest partit i crec que ja havia arribat el moment de participar activament dins del projecte socialista”. Cal dir que Miquel Fayos Ramis ocuparà el número 10 de la candidatura a les eleccions de 2015.

D’altra banda, la contribució de Sergi Vidal Escrivà, de 20 anys, representa la vocació participativa dels joves del municipi. Integrat des d’enguany dins les Joventuts Socialistes d’Ondara i fill de la regidora del PSPV-PSOE Antonia Escrivà, el perfil actiu d’aquest jove vinculat amb la música popular –és dolçainer– i amb l’associacionisme en general és l’exemple de les ganes de treballar pel poble que comparteixen els joves socialistes ondarencs. “Els joves hem d’aportar també el nostre punt de vista per tal de fer-nos sentir i de fer valdre les nostres reivindicacions”, ha matisat Vidal Escrivà.

En resum, dues incorporacions “que representen la veu i el talent de les noves generacions”, tal com ha resumit José Ramiro a l’hora de destacar “el compromís dels Socialistes d’Ondara amb els joves, amb les seues necessitats i, evidentment, amb les seues expectatives de futur”.

Miquel i Sergi