Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

El PSPV-PSOE d’Ondara eliminarà el garito de l’Ajuntament dins les Festes de Sant Jaume

GaritoAjuntamentRamiro: “No és només una aposta simbòlica, sinó també una mesura d’estalvi”

“En unes festes populars que únicament pertanyen al poble, als veïns i veïnes d’Ondara, no té cabuda un espai institucional d’aquestes dubtoses característiques, per la qual cosa quan els socialistes governem Ondara eliminarem el garito de l’Ajuntament”. Amb aquestes concises paraules, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha comunicat una de les intencions del seu programa de govern, el qual aposta per fer més participatives les festes del municipi.

“No és només una aposta simbòlica, sinó també una mesura d’estalvi si tenim en compte el model de garito elitista que hem contemplat cada Sant Jaume, des de fa més de deu anys, amb el sopar de càtering de luxe servit per a l’equip de govern del PP i els seus convidats de torn”. Una “ostentació”, segons Ramiro, que no s’adiu al marc distés i humil d’unes festes “on els ondarencs majoritàriament sopen un entrepà o qualsevol cosa amb les seues penyes i quintades i prou”.

Per al candidat socialista, “els representants polítics no necessitem un estand propi ja que com a veïns del poble hem de seguir i fomentar els valors d’integració social que representen les festes de Sant Jaume i, per tant, viure la celebració amb els nostres amics i familiars i no des de la poltrona i despesa pública”. Tal com ha valorat a continuació Ramiro, l’aposta dels socialistes en relació a la regidoria de Festes pretén “recuperar l’essència de les festes populars per mitjà d’un programa més consensuat, més racional i, sobretot, més intergeneracional”.