Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

José Ramiro aposta per fer de l’Ajuntament d’Ondara un model de govern obert i participatiu.

Presentació José RamiroUna Casa de Cultura d’Ondara a gom a gom acollí el passat divendres el primer encontre del candidat socialista amb els veïns i veïnes del municipi

“Una persona sempre disponible, que sap el que significa pertànyer a Ondara”. Amb aquestes paraules per part de Sergi Mallol, un dels millors amics del candidat socialista a l’alcaldia, s’obrí el passat divendres la presentació de José Ramiro. Un perfil humà que complementà tot seguit des del punt de vista polític Josep Carles Femenia, candidat socialista als últims comicis, a l’hora de descriure “el gran potencial” que el grup PSPV-PSOE “ataüllà des d’un principi en l’activisme incansable de José Ramiro”.

I és que la Casa de Cultura, plena de gom a gom, assistí al primer encontre del candidat socialista amb els veïns del municipi. Una càlida trobada en què José Ramiro traçà les línies principals d’un ambiciós programa de govern basat en la participació social i en la gestió eficient dels recursos públics. Paràmetres que el candidat sintetitzà en exposar el seu projecte de govern obert: un model basat en la transparència, la participació i la col·laboració. “Anem a canviar les formes, anem a recuperar una Ondara de consens”, introduí Ramiro. “Es tracta d’una filosofia que fa temps que està implantada en municipis d’Espanya i de tot el món i que els socialistes portarem a Ondara. Això és el que m’he proposat personalment, tot i que cal sumar a aquest ideari la resta de projectes que estem preparant amb molta il·lusió, amb molta capacitat d’escoltar, tot l’equip socialista; no només la gent de la candidatura, sinó totes i tots els que estan participant en la formació del programa de govern”

Presentació José Ramiro

Ramiro apel·là a continuació a l’entusiasme que guia la candidatura amb què els socialistes acudeixen a les eleccions de 2015. “Una llista guanyadora, plural i preparada, que presentarem properament i que resumeix la nostra il·lusió d’assolir un triomf concís”. En aquest sentit, l’acte el tancà la presentació d’un audiovisual especial, titulat Tots junts fem Ondara, amb què els socialistes donen per encetada la campanya. El video, que despertà els aplaudiments dels assistents i que en a penes tres dies ja voreja les mil visualitzacions a Youtube, és, segons José Ramiro, “la constatació d’un esperit imparable de canvi que els ondarencs posaran de manifest el proper 24 de maig”.

Enllaç al curt dels socialistes, Tots junts fem Ondara: https://www.youtube.com/watch?v=Pe1Yh43tAkk

Enllaç al vídeo de l’acte: https://www.youtube.com/watch?v=p8KKOjjsgNo