Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

El proper divendres 20 de març tindrà lloc la presentació de José Ramiro com a candidat socialista a l'alcaldia

JoseěRamiroLa Casa de Cultura d’Ondara serà l’escenari, a les 20.00 hores, d’aquest primer encontre del nou líder progressista amb els veïns i veïnes del municipi.

“Un acte de presentació que espere que siga també una celebració on tots exposem amb il·lusió els projectes de futur, de canvi i de progrés que Ondara desitja encetar ja”. Amb aquestes paraules, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha volgut convidar els veïns i veïnes del municipi al seu acte de presentació que tindrà lloc el proper divendres dia 20 de març a la Casa de Cultura d’Ondara a les 20.00 hores. Un primer encontre del nou líder progressista amb els ondarencs i al mateix temps una primera aproximació a l’innovador programa de govern del PSPV-PSOE d’Ondara.

Cal recordar que José Ramiro és regidor d'Ondara des del maig de 2011 i que el seu actual lideratge està recolzat per la totalitat dels socialistes i simpatitzants d’un ampli ventall d’esquerres que composen el grup PSPV-PSOE local. Dedicat a l’ensenyament com a professor de Secundària i Batxillerat i enginyer informàtic de formació, Ramiro ha estat vinculat des de ben jove a l'associacionisme local i més concretament al juvenil. De fet, ha sigut cap de centre durant molts anys del moviment Júniors MD, entre d’altres dedicacions relacionades amb la participació ciutadana. En l'actualitat continua involucrat en diferents associacions ondarenques i, pel que fa a l‘àmbit del voluntariat, fou un dels impulsors del projecte solidari Cooperactius. Dades, en definitiva, que subratllen el perfil cívic i compromés d’un regidor que sempre s’ha interessat pels problemes i inquietuds dels veïns del poble. Si més no, aquesta vocació de dedicació ciutadana va ser l’estímul que l’apropà al món de la política. Intervencions que defineixen el caràcter reivindicatiu i progressista de José Ramiro i que refermen la seua voluntat de servei i dedicació a Ondara.