Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Èxit de la xarrada empresarial convocada pel PSPV-PSOE

Xarrada1Una nombrosa assistència omplí ahir de vesprada la seu dels socialistes d’Ondara amb motiu d’aquesta sessió informativa per a autònoms i petits i mitjans empresaris

Ahir dijous, la renovada seu socialista situada al carrer Virtuts acollí una xarrada per a autònoms i petits empresaris que pren el relleu d’altres activitats coordinades pel PSPV-PSOE destinades a recolzar els actius del poble. La jornada, amb el títol Sessió informativa de la normativa 2015 i incentius dirigits a autònoms i petites empreses estigué a càrrec d’Isaías Pérez Corral i Juan Mateo Puigcerver Aranda, tots dos consultors laborals i fiscals.

Informació sobre les ajudes i subvencions del present exercici, així com orientació sobre bonificacions i altres novetats relatives a la nova normativa foren detallades pels tècnics, els quals respongueren tot seguit als dubtes dels nombrosos assistents que acudiren a l’encontre. Un debat i intercanvi obert que acabà amb un distés vi d’honor i amb la constatació que cal fer més fluïda i accessible l’administració per als petits empresaris, tal com manifestaren alguns dels participants en el fòrum posterior a l’hora d’agrair la iniciativa convocada pels socialistes d’Ondara.

Pel que fa a la valoració de l’acte, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha agraït la “càlida” resposta dels autònoms i empresaris locals que ompliren de gom a gom la seu del partit: “És en els temps complicats quan els emprenedors necessiten més recolzament, però sobretot més il·lusió. Des del grup socialista hem sentit sempre una especial preocupació per la situació del comerç local i, de fet, és per a nosaltres una prioritat la potenciació de l’empresariat d’Ondara com a eix vertebrador del municipi”.

Xarrada2