Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Els socialistes consideren la visita de Fabra “inoportuna” pel deute que manté Generalitat amb Ondara.

Femenia: “Generalitat té un deute amb Ondara de més d’1.300.000 d’euros i Ximo Ferrando calla”

Després de la visita del president de la Generalitat, Alberto Fabra, a Ondara els socialistes han volgut manifestar la seua “decepció ja que el contingut de la visita no és el que correspon amb la situació econòmica”. Segons el portaveu socialista, Josep Carles Femenia, “tant l’Alcalde com el president deurien haver posat damunt la taula el deute de més d’1.300.000 euros que manté la Generalitat sobre el nostre poble”.

Femenia ha volgut preguntar a l’Alcalde per quin ha sigut el l’objectiu de la visita “més enllà de l’electoralista”. En aquest sentit, el portaveu ha taxat de “poca vergonya” tant l’actitud del consell com la de l’Alcalde ja que “s’ha de tindre molta cara per a vindre a Ondara a visitar el prado i no posar solució al deute que té el consell amb els ondarencs”. Per altre costat també ha denunciat la “covardia” de Ximo Ferrando per no exigir-li al president i al seu company de partit el pagament immediat del deute.

El regidor ha volgut aprofitar per exposar quins són els deutes que manté la Generalitat amb Ondara, i es que la suma de més d’un milió tres-cents mil euros es deu al anomenat “plan confianza” amb el que es van realitzar les obres d’accés al poble. La Generalitat també deu les ajudes per al menjador escolar entre altres. A més, s’han retallat altres serveis com les urgències nocturnes al centre de salut i la privatització de l’hospital comarcal que els socialistes consideren “indignes” per al poble.

“En aquest context de deute i retalls el President no deuria vindre a Ondara si no és per a demanar disculpes i rectificar les polítiques que està aplicant el partit popular a totes les institucions que governa” ha sentenciat Femenia. D’aquesta forma, els Socialistes consideren més que argumentada la no assistència a l’acte dels regidors.