Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Els Socialistes donen veu als joves d’Ondara

Miquel i SergiMiquel Fayos, nét de l’anterior alcalde socialista Antonio Ramis, ocuparà el número 10 de la candidatura mentre que Sergi Vidal s’integra al moviment de les Joventuts Socialistes d’Ondara

“Dos joves amb inquietuds i voluntat de treball que representen a la perfecció els valors d’esforç i lluita de les noves generacions”. Amb aquestes paraules el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha presentat hui en roda de premsa dues incorporacions més al projecte del PSPSV-PSOE: Miquel Fayos, que ocuparà el número 10 de la candidatura, i Sergi Vidal Escrivà, que tot i que no anirà a la llista, s’integra enguany dins les Joventuts Socialistes del municipi.

Llegeix més...

Poder femení per al canvi: Rakel Mengual i MªCarmen Velázquez, noves incorporacions al PSPV-PSOE

Rakel i Mari CarmenDues dones de perfil independent i situades a l’esquerra de l’esquerra, Rakel Mengual i Mª Carmen Velázquez, ocuparan els números 3 i 5 de la candidatura socialista.

“Dues dones de perfil independent, situades a l’esquerra de l’esquerra, i conscienciades de la cultura del treball, l’esforç i la igualtat”. Amb aquestes paraules el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha presentat hui en roda de premsa dues de les noves incorporacions a la candidatura del PSPV-PSOE: Rakel Mengual Bisquert, que ocuparà el número 3 de la llista, i Mª Carmen Velázquez Rosado, que anirà en cinquena posició.

Llegeix més...

El PSPV-PSOE d’Ondara eliminarà el garito de l’Ajuntament dins les Festes de Sant Jaume

GaritoAjuntamentRamiro: “No és només una aposta simbòlica, sinó també una mesura d’estalvi”

“En unes festes populars que únicament pertanyen al poble, als veïns i veïnes d’Ondara, no té cabuda un espai institucional d’aquestes dubtoses característiques, per la qual cosa quan els socialistes governem Ondara eliminarem el garito de l’Ajuntament”. Amb aquestes concises paraules, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara José Ramiro ha comunicat una de les intencions del seu programa de govern, el qual aposta per fer més participatives les festes del municipi.

Llegeix més...

José Ramiro aposta per fer de l’Ajuntament d’Ondara un model de govern obert i participatiu.

Presentació José RamiroUna Casa de Cultura d’Ondara a gom a gom acollí el passat divendres el primer encontre del candidat socialista amb els veïns i veïnes del municipi

“Una persona sempre disponible, que sap el que significa pertànyer a Ondara”. Amb aquestes paraules per part de Sergi Mallol, un dels millors amics del candidat socialista a l’alcaldia, s’obrí el passat divendres la presentació de José Ramiro. Un perfil humà que complementà tot seguit des del punt de vista polític Josep Carles Femenia, candidat socialista als últims comicis, a l’hora de descriure “el gran potencial” que el grup PSPV-PSOE “ataüllà des d’un principi en l’activisme incansable de José Ramiro”.

Llegeix més...

Butlletins Informatius

Inscriu-te al nostres llistes de distribució i rebràs al correu electrònic notícies i informacions que poden ser del teu interés.